Ezúton szeretnénk megköszönni minden segítséget, amit az Élő Aba Együttműködés 2018. december 5-i „Házhoz jön a Mikulás” kezdeményezéséhez kaptunk. Köszönjük azoknak, akik csomaggal, jelentős pénzbeli támogatással segítettek a szervezésben. Nekik is köszönhetően rászoruló családokban élő gyerekekhez is be tudott kopogtatni a Mikulás.
Köszönjük az önkénteseknek, akik Mikulásként, manóként, Rudolfként segítettek. Köszönjük, hogy most már van saját mikulás öltözetünk, hiszen önkéntes segítő megvarrta ezt nekünk.
Mindannyiunk nevében írhatjuk, olyan fizetséget kaptunk, ami megérinti az érző ember lelkét. Ez a fizetség a gyerekek izgalma, öröme, kedvessége volt. Jó ezt minden évben újra és újra átélni.
Egyébként meg jó volt a szervezés során együtt lenni, beszélgetni, azt érezni, hogy valami értékes dolgot hozunk létre csak azzal, hogy együtt tudunk dolgozni. Köszönet ezért a jó hangulatért minden segítőnek és támogatónak egyaránt.

Nem készült ugyan mindenhol kép, de ahol igen arról tettünk fel egy képgalériát!

És ne feledjék a felnőttek se, hogy gyereknek lenni jó. Így nemcsak a gyerekeknek küldjük ezt a mikulásos képeslapot

Üdvözlettel:

Feri Mikulás, Tibi 1 Mikulás, Tibi 2 Mikulás, Joci Mikulás, Lali Mikulás és minden segítőjük, támogatójuk, az Élő Aba Együttműködés közreműködői