A 2017. évi jól sikerült rendezvény után újra kötetlen, citromos teás, zsíros kenyeres szabadtéri partira hívunk, váruk mindenkit, akinek kedve van egy jót beszélgetni. A kisgyerekeknek külön foglalkozás, pille cukor sütés!
Jó lenne egy kis műsor is erre az estére. Így kérjük, várjuk azoknak jelentkezését, akik szívesen adnának elő éneket, zeneszámot vagy verset. A művészek küldjenek üzenetet az oldalnak.

A kötetlen, jó hangulatú beszélgetés, együttlét mindentől függetlenül garantált!

Időpont: december 21. péntek, 18.00-20.00
Helyszín: Aba, Béke tér, az egyesületi iroda udvara, (a volt tűzoltó szertár épülete, a mentőállomás mellett, a katolikus templom mögött)

Csináltunk hozzá Facebook esemény is! Aki tervezi, hogy velünk lesz, az klikkeljen az eseményre és az „ott leszek” gombra 🙂

A rendezvény ingyenes. A zsíros kenyér és a meleg citromos tea (esetleg forralt bor) „központi ellátmány” lesz, a segítők főzik, kenik, a vendégek jóízűen elfogyasztják.
Akinek módja van rá, hozzon egy kis házi sütit, pogácsát! A teához (forralt borhoz) bögrét mindenki hozzon magával! Meleg ruha sem árt, mert kinti eseményről van szó, de hát ezért lesz a meleg tea (forralt bor) Ja, és a jókedvet se felejtsék otthon…

Hosszú volt ez az év, sok minden történt Abán. Úgy gondoljuk, hogy a nehézségek és a problémák ellenére egy szép élménnyel kell lezárni a 2018-as évet. Erről szól ez az este!

Várunk mindenkit, kicsit és nagyot egyaránt! A bögréjét senki ne felejtse otthon

Az Élő Aba Együttműködés szervezői